Clubinfo

KPJ Beek en Donk is sinds 1928 een sportieve, actieve, gezellige, maar zeker een leuke vereniging vòòr en dòòr jongeren. Naast het handbal , wordt er bij de KPJ tal van activiteiten georganiseerd. Juist de combinatie van sport en activiteiten, dit is hetgeen wat onze vereniging zo bijzonder maakt.

 

Op dit moment telt onze vereniging ruim 100 leden. Binnen de KPJ  kent men twee leeftijdsgroepen:
– Aspiranten: dit zijn de jeugdleden vanaf 6 tot 15 jaar

– Senioren: dit zijn de leden van 16 jaar en ouder.

 

KPJ als handbalvereniging
KPJ Beek en Donk neemt actief deel  aan de handbalcompetitie. De jeugd speelt met verschillende teams in de competitie van De Nederlands Handbal Verbond (NHV) en de seniorenleden spelen in de recreantencompetitie. Iedereen op z’n eigen niveau. Wil je meer weten over het handbal bij de KPJ, lees dan verder op deze site onder het kopje “handbal”.

 

KPJ als activiteitenvereniging
Naast de sport handbal wordt er ook tal van activiteiten georganiseerd, voor de jeugd, de senioren of voor al onze leden samen. De activiteiten vinden plaats in ons clubgebouw “De Zwink” in Beek en Donk of daar buiten. Maandelijks worden er voor de jeugd cultureel- en Zwinkavonden gehouden. Tijdens deze avonden wordt er geknutseld, spelletjes gedaan, etc.
In de zomer gaan de jeugdleden op aspirantenkamp. Gedurende deze week is er een geheel programma in elkaar gezet en verblijven ze in een accommodatie in de buurt.
Al deze activiteiten worden georganiseerd door eigen seniorenleden, die ook in hun jeugd jaren als aspirant lid zijn geweest en hierdoor precies weten wat er  leuk gevonden wordt en maar al te goed het KPJ-gevoel kennen.
De activiteiten die voor de senioren worden georganiseerd, zijn onder andere het busuitje, Zwinkavonden, ledendagen, kermisvoetbal- en handbal.
En verder is een groot aantal van de senioren actief binnen de verschillende commissies en het bestuur van de vereniging.

 

Een greep uit de activiteiten die plaatsvinden binnen de KPJ:

Aspiranten Senioren
– Cultureel
– Sportgala
– Uitstapje naar een pretpark
– Zwemmen
– Speur- of fotozoektocht
– Spelletjesmiddag
– Jongerendag
– Handbal
– Zwinkavond
– Ledendag
– Aspirantenkamp
– Zeskamp
– Busuitje
– Zwinkavond
– Sportgala
– Ledendag
– Jongerendag

– Zeskamp
– etc. etc.

 

 

 

 

                                          

KPJ Beek en Donk extra-actief
Jaarlijks organiseert KPJ Beek en Donk de Scholen- en dorpszeskamp voor alle Laarbekenaren, vriendengroepen en families. Vele leden zijn tijdens of al ver voorafgaand aan dit weekend bezig met de organisatie en voorbereidingen van dit evenement. Dit is ook een van de hoogtepunten van onze vereniging.

 

Wil je nog een betere indruk krijgen van de activiteiten die er binnen de KPJ georganiseerd worden of  van alles wat er gedaan wordt bij de KPJ?  Kijk dan ook eens in het fotoalbum op deze website. Of kom gerust een keer een kijkje nemen bij de training of bij een van onze activiteiten.

 

Graag tot ziens!