Handbal

Naast de activiteiten die er bij KPJ Beek en Donk worden gehouden, is de sport handbal ook een belangrijk onderdeel van onze vereniging. We zijn dan ook actief bezig om ieder lid op een leuke en leerzame manier steeds weer wat beter te leren handballen. Met plezier sporten is iets wat bij de KPJ centraal staat.

 

De jeugdleden en een damesteam nemen deel aan de NHV competitie (Nederlands Handbal Verbond). Daarnaast spelen een heren- en een damesteam in de recreantencompetitie Zuid-Oost Brabant.

Na de zomervakantie tot en met april wordt er iedere maandagavond getraind in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk. De trainingen  voor de jeugd worden gehouden in verschillende leeftijdsklassen en worden door de aspirantenleiding gegeven. In de maand mei wordt er door de jeugd ook buiten getraind op het KPJ terrein bij ons clubgebouw “De Zwink”.

 

De wedstrijden van de jeugd worden gespeeld op zaterdag of zondag, waarbij de thuiswedstrijden op zondag gespeeld worden in sporthal D’n Ekker.
De wedstrijden van de senioren worden gespeeld op zaterdagavond in sporthal Sportcentrum Molenbroek in Gemert, sporthal De Burcht in Boekel of sporthal De Beek in Bakel.

 

Handbal iets voor jou? Kom gerust een keer mee trainen of kom eens kijken bij een wedstrijd.
Supporters zijn natuurlijk altijd welkom! Klik hier voor het wedstrijdsschema.