Kwizut 2016 zeer geslaagd in De Zwink

Ook dit jaar deed KPJ Beek en Donk weer mee met de Beek en Donkse dorpsquiz Kwizut. Sinds jaren bevond het kenniscentrum zich weer in ons eigen clubgebouw De Zwink. Na het nodige denkwerk, een aantal uren aan voorbereiding en een bereidwillige buurman, wisten de techneuten onder ons een Wifi-signaal te installeren.
Rond de klok van 6 uur verzamelde het nodige brein zich in De Zwink. Nadat iedereen zijn laptop, tablet of smartphone had geïnstalleerd, was het de hoogste tijd om het spelboek op te halen. Nu kon de Quiz echt beginnen. De verschillende categorieën werden verdeeld en iedereen ging aan de slag.   Ondertussen werd Kwizut-tv aandachtig in de gaten gehouden, want hier kwamen ook een aantal vragen op voorbij, die niet gemist mochten worden. Voor de creatieveling onder ons moest er ook nog een trofee en een aantal filmpjes gemaakt worden. Hier was de nodige fantasie en creativiteit voor nodig. Kortom voor ieder wat wils

 

Na al dat speur- en denkwerk liep het al gauw tegen de klok van half 12. Nog vlug even de vragen controleren, om vervolgens alles in te leveren bij vd Burght.

Dit was het dan alweer, Kwizut 2016. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen en z’n uiterste best gedaan om zoveel mogelijk punten binnen te halen en zo hoog mogelijk te eindigen.  Zaterdag 14 januari vindt de prijsuitreiking plaats en zullen we zien waar alle wijsheid ons gebracht heeft. Al met al een mooie activiteit om 2016 mee af te sluiten.

 

Iedereen bedankt voor jullie inzet en de geslaagde avond, tot ziens op 14 januari of op een van de volgende activiteiten in 2017.