Website KPJ Beek en Donk Vernieuwd

Zoals je kunt zien is de website van KPJ Beek en Donk in een nieuw jasje gestoken. De lay-out van de website komt je waarschijnlijk al wel bekend voor, deze is nu gelijk aan de stijl van de Zeskamp.
De website is mogelijk gemaakt door Studio29elf uit Mariahout. Studio29elf heeft aan de hand van onze ideeën deze website geheel naar wens gemaakt. We willen Studio29elf hiervoor hartelijk danken.

 

Als je verder kijkt op de website zult u zien dat nog niet alle pagina’s geheel gevuld zijn.  Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt om dit zo snel mogelijk klaar te krijgen.

Mocht je tijdens het rondkijken erachter komen dat bepaalde dingen niet helemaal naar behoren werken, of hebt je andere ideeën,  op- of aanmerkingen die deze website kunnen verbeteren, dan horen we het graag.  Dit kan door een e-mail te sturen naar info@kpjbeekendonk.nl (Deze website is voortaan trouwens ook vanaf je smartphone te bekijken.)

 

Verder zou ik zeggen, kijk rustig rond en laat je benieuwen wat voor een mooie jongerenvereniging KPJ Beek en Donk is. En waarschijnlijk tot ziens op een van onze volgende activiteiten.